Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika 2016-03-30T14:15:32+00:00

See privaatsuspoliitika sätestatakse, kuidas Elestrad Meedia Inc. (“süüdatakse Wealth”) kasutab ja kaitseb mis tahes teavet, mida anna Elestrad Meedia Inc. (“süüdatakse Wealth”) kui te kasutate seda veebisaiti.

Elestrad Meedia Inc. (“süüdatakse Wealth”) kohustuse tagada, et Sinu privaatsus on kaitstud. Kui me palume teil esitada teatud andmeid, mille abil saab kindlaks teha, kui kasutate seda veebisaiti, siis võite olla kindel, et see kasutatakse ainult kooskõlas käesoleva privaatsuspoliitika.

Elestrad Meedia Inc. (“süüdatakse Wealth”) Seda võib muuta poliitikat aeg-ajalt, uuendades seda lehte. Te peaksite kontrollima seda lehte aeg-ajalt, et tagada olete rahul mingeid muudatusi. See poliitika on efektiivne alates 17. märts 2015.

Mida me koguda

Võime koguda järgmist teavet:
– nimi ja ametinimetus
– kontaktandmed, sealhulgas e-posti aadress
– demograafilisi andmeid nagu sihtnumber, eelistuste ja huvide
– muud teavet kliendiküsitlused ja / või pakkumised

Mis me teeme teavet me kogume

Me nõuame seda teavet mõista Teie vajadusi ja pakkuda Teile paremat teenust, ja eelkõige järgmistel põhjustel:
– Sisemine arvepidamine.
– Me võime kasutada teavet, et parandada meie toodete ja teenuste.
– Me võime perioodiliselt saata reklaami e uutest toodetest, eripakkumiste või muu teave, mida me arvame, võite leida huvitavaid kasutades e-posti aadress, mida on andnud.
– Aeg-ajalt, Samuti võime kasutada oma teavet teiega turu-uuringute eesmärgil. Me võime teiega meili teel, telefon, faksi või posti. -Me võime kasutada teavet kohandada veebilehel vastavalt oma huvidele.

turvalisus
Me oleme pühendunud sellele, et teie andmed on turvaline. Et vältida volitatud juurdepääsu või avalikustamise, oleme kehtestanud sobivad füüsilise, elektroonika- ja administratiivsed protseduurid, et kaitsta ja kindlustada informatsiooni me kogume võrgus.

Kuidas me kasutame küpsiseid
Küpsis on väike fail, mis küsib luba panna oma arvuti kõvakettale. Kui olete nõus, fail on lisatud ja küpsis aitab analüüsida veebi liiklust või saate teada, kui külastate teatud saidi. Küpsised võimaldavad veebirakendusi vastata teile individuaalse. Veebirakendus saab kohandada oma tegevust teie vajadustele, meeldib ja ei meeldi, kogudes ja meenutada informatsiooni oma eelistused.

Me kasutame liikluse log küpsised selgitada, millised leheküljed on kasutatud. See aitab meil analüüsida andmeid veebilehe liiklust ja parandada meie kodulehel, et kohandada seda kliendi vajadustele. Me kasutame seda teavet ainult statistilise analüüsi eesmärgil ja seejärel andmed eemaldatakse süsteemist.

üldine, Küpsised aitavad meil pakkuda teile parem kodulehel, võimaldades meil jälgida, millised leheküljed leiad kasulikku ja mida ei. Küpsis kuidagi annab meile juurdepääsu teie arvutile või teavet teie, va andmeid soovite meiega jagada.

Saate valida, kas nõustuda või küpsiseid. Enamik brausereid aktsepteerib küpsiseid automaatselt, kuid tavaliselt saab oma lehitseja seadistusi muuta ning küpsised kui soovite. See võib takistada teil täielikult ära veebilehel.

Lingid teistele veebilehtedele
Meie veebileht võib sisaldada linke teistele veebilehtedele huvi. Kuid, Kui olete kasutanud neid linke jätnud meie saidi, peaksite tähele, et me ei ole mingit kontrolli, et teised veebilehel. seega, me ei saa vastutada kaitse ja privaatsuse tahes teavet, mida pakkuda samas kui külastate selliseid saite ja selliseid saite ei ole reguleeritud käesoleva privaatsuspoliitika. Sa peaksid olema ettevaatlikud ja vaadata privaatsuse avaldus kohaldatakse kõnealuse veebisaidi.

Controlling oma isiklikke andmeid
Võite piirata kogumine või kasutamine teie isikuandmeid järgmistel viisidel:
kui te palutakse täita vormi veebilehel, look for the box that you can click to indicate that you do not want the information to be used by anybody for direct marketing purposes if you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, võite meelt muuta igal ajal kirjalikult või postitada siin.

Me ei müü, levitada või rentida oma isiklikke andmeid kolmandatele isikutele, välja arvatud juhul on meil teie loata või seadusega nõutud teha. Me võime kasutada teie isikuandmeid saata teile reklaami informatsioon kolmandatele isikutele, mis me arvame, võite leida huvitav, kui te meile öelda, et te soovite, et see juhtub.

Võite taotleda üksikasjad isikuandmeid, mida me hoida sinust alusel isikuandmete kaitse seaduse 1998. Väike tuleb maksta. Kui soovid koopia peetavat infot palun kirjutage C. P. 99065 Longueuil, Qc, Kanada J4N 0A5.

Kui arvate, et mis tahes teavet me hoides teid on vale või mittetäielik, palun kirjutage või saatke meile võimalikult kiiresti, ülaltoodud aadressil. Me kohe parandada teavet ebaõigeks osutus.