Памела Мејер: Како да забележиш лажго [ВИДЕО]

ОБЈАВУВАЊЕ: Некои производи и услуги промовирана на овој веб-сајт се приклучат линкови. Ова значи дека ако се одлучите да купите една од овие производи, Јас ќе заработи мала провизија. Со користење на овие линкови, нема дополнителни трошоци за вас. Ќе го добиете истиот одличен ресурс во исто голема цена. Јас само што ја промовира ресурси, products and services I truly believe will provide you with incredible value. By earning a commission, it helps me produce more quality content. Плус тоа дури и ви помага хранат моите деца! 🙂
2015-02-14T02:58:14+00:00

За авторот:

I’m a web optimization & консултант за реализација – Јас им помогне на моите клиенти (некои во Fortune 500) генерираат повеќе приходи за нивниот бизнис. претежно, Да се ​​добие повеќе од нивните посетители за претворање на нивниот веб-сајт.

I’ve launched and sold 2 стартапI’ve been working online for 15 години и почна од нула – а потоа се продаваат – два веб-сајтови брзо растечки: водечки информации игри портал и онлајн рекламна мрежа.

Прочитај 10 работи за мене – вклучувајќи се тренерот на јазикот на телото на светскиот шампион на покер и пеење во KISS покритие бенд (слики вклучени) –
овде.

One Comment

  1. […] Tweet Spotting lies is not an easy task. You may have watched the television show lie to me or Pamela Meyers : How to Spot a Liar at TED and figured it was as easy as catching a specific facial expression and that was it. Но не. […]

Остави коментар