клиенти & резултати

клиенти & резултати 2018-04-13Т16:49:16+00:00

“Води се зголеми за 2.200%”

Бев наведени од страна на Николас Конверзии Експертите. По првиот тест се спроведува со него, на води што ги добивме од нашата страница се зголеми за 2,200%! Тоа не ја вклучува зголемување на конверзии од нашите други страници! Ние сега се добивање на повеќе клиенти и правење на повеќе пари, како резултат на работата Никола има направено. одлична инвестиција!”

“Јас сум 100% уверени вашите препораки ќе се исплати за мене!”

Имав забележано пад на квалификувани веб води, особено од мажите. Она што јас најмногу ценети за мојата работа со Никола е дека сите негови влез беше многу вистински. Јас би можеле да се започне со промени својот минута јас ја спушти слушалката на телефонот со него. (И јас не!) I’d recommend Nicolas to any business that’s serious about growth and improving the quality of its leads.

“Никола добива огромни резултати!”

Никола покажа време и време повторно да се големи резултати на проекти Клинични. Ако сте во потрага за некој да помогне да се спроведе стратегијата за оптимизација на имплементацијата, дизајн на нови страници, или се ископа-и да преземат акција за вредни увид, Би му препорачуваме да работат со Николас.

Тод Стејплс, Експерт во дигитален маркетинг, Стратешки маркетинг професионалци

“Една од најпаметните момци што сум ги сретнала!”

Никола е еден од најпаметните момци што сум ги сретнала во мојот живот! Тој е љубопитен, иновативни и секогаш носи добри идеи и решенија на маса.

Изабел Lafetiere, дизајн директор, Tink

“Во рок од неколку месеци ќе слета неколку големи совршен вклопуваат клиенти”

Нашиот сајт доби негативен оптимизација за напад и нашиот сообраќај се исцрпени и ние потребни за да се направи поголемиот дел од она што остана малку сообраќај. Никола е вистински експерт во областа преполн со луѓе кои претендирам да се знае што тие се зборува за, but only know generalities. Ние откривме дека квалитетот на влезните линкови од нашата веб страница значително подобрена, и во рок од неколку месеци ќе слета неколку големи совршен вклопуваат клиенти. Токму она што се надеваат дека за!

Ерин Фудбал, претседателот, FollowBright

“Постојано испорачува извонредни резултати”

Еден од највпечатливите работи за Никола е неговото ниво на конзистентност во се што прави. Тој постојано испорачува извонредни резултати, на распоред, и се додека трае проектот. Тоа секогаш е голема кога ќе се дојде до работа со Никола и Јас силно ќе го препорачуваме за секој проект тој е подготвен да ги преземе за.

Кејси Бел, Веб консултант за оптимизација, Конверзии Експертите

In-Tru-мажи-tal

На неколку проекти кои ги соработуваше на, Никола беше инструментална во развојот на многу ефективна страница распоред не само за пребарувачите, но за корисниците. А голем плус за секој тим.

Фредерик Гарзон, информации архитект