Политика за приватност

Политика за приватност2016-03-30T14:15:32+00:00

Оваа политика на приватност поставува како Elestrad медиуми Inc. (“запали Богатството”) користи и ги заштитува сите информации кои ви даде Elestrad медиуми Inc. (“запали Богатството”) кога ќе го користите овој веб-страница.

Elestrad медиуми Inc. (“запали Богатството”) се обврзува да обезбеди дека вашата приватност е заштитена. Треба да бараме од вас да обезбеди одредени информации со кои може да се идентификуваат при користење на оваа страница, тогаш можете да бидете сигурни дека тоа ќе се користи само во согласност со оваа изјава за приватност.

Elestrad медиуми Inc. (“запали Богатството”) може да се промени оваа политика од време на време со ажурирање на оваа страница. Треба да проверите оваа страница од време на време да се осигура дека вие сте задоволни со какви било промени. Оваа политика е во сила од 17 март 2015.

Што собираме

Ние може да ги собира следниве информации:
– име и работа титула
– контакт информации, вклучувајќи e-mail адреса
– демографски информации како поштенски код, преференции и интереси
– други информации релевантни за истражување и / или понуди на клиентите

Што правиме со информации што ги собираат

Ние треба оваа информација за да се разбере вашите потреби и да ви обезбеди со подобра услуга, а особено за следниве причини:
– Внатрешна евиденција.
– Ние може да ги користат информациите за да ги подобриме нашите производи и услуги.
– Ние може периодично да испрати промотивни пораки за нови производи, специјални понуди или други информации кои сметаме дека може да се најдат интересни со е-мејл адреса која сте се предвидени.
– Од време на време, ние исто така може да го користат вашите информации за да ве контактираме за истражување на пазарот. Ние може да ве контактираме преку е-маил, телефон, факс или пошта. -Ние може да ги користат информациите за да се прилагодите на веб-сајтот според вашите интереси.

безбедност
Ние сме посветени да се осигура дека вашите информации се безбедни. Со цел да се спречи овластен пристап или откривање, ние да се стави во место соодветни физички, електронски и менаџерски процедури за заштита и обезбедување на информации што ги собираме онлајн.

Како ние ги користиме cookies
Cookie е мал фајл кој бара дозвола да биде поставен на хард дискот од вашиот компјутер. Откако ќе се договорат, датотеката се додава и куки помага анализира веб сообраќај или ви овозможува да знаете кога ќе ја посетите одреден сајт. Cookies овозможи веб апликации да се одговори на тебе како поединец. Веб апликацијата може да се прилагоди своите операции за вашите потреби, сака и мрази со прибирање и сеќавајќи се информации за вашите преференци.

Ние ги користиме сообраќај најавите cookies за да се утврди кои страници се користат. Ова ни помага да ги анализираат податоците за веб страница сообраќај и подобрување на нашата веб-страница, со цел да се прилагоди на потребите на клиентите. Ние само ги користи овие информации за статистичка анализа цели, а потоа податоците се отстранат од системот.

Севкупно, колачињата ни помогне да ви обезбеди со подобра вебсајт, со што ни овозможува да се следи кои страници ќе најдете корисни и кои не се. А куки во никој случај не ни дава пристап до вашиот компјутер или какви било информации за вас, освен податоците ќе изберат да ги споделат со нас.

Можете да изберете да прифатите или одбиете cookies. Повеќето веб прелистувачи автоматски прифаќаат cookies, но обично може да го менува поставување на вашиот интернет пребарувач да го одбиете cookies ако сакате. Ова може да ве спречи од целосно искористување на веб страната.

Линкови до други веб-сајтови
Нашата веб страна може да содржи линкови до други веб-сајтови од интерес. Сепак, еднаш сте го користеле овие линкови за да го напушти нашиот сајт, треба да се напомене дека ние немаме никаква контрола над таа друга веб-страница. Затоа, не можеме да бидеме одговорни за заштита и приватност на сите информации кои ви обезбеди додека во посета на таквите страници и таквите сајтови не се регулирани со оваа изјава за приватност. Треба да бидат претпазливи и се погледне на изјава за приватност се применуваат на веб страната во прашање.

Контролирање на вашите лични информации
Можете да изберете да се ограничи на собирање и употреба на вашите лични информации во следниве начини:
секогаш кога ќе се бара да се пополни во форма на веб-сајтот, look for the box that you can click to indicate that you do not want the information to be used by anybody for direct marketing purposes if you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, можете да го промените вашиот ум во секое време со пишување или испраќање нас тука.

Ние не ќе го продаде, дистрибуирате или закуп на вашите лични информации на трети лица освен ако имаме ваша дозвола или се обврзани со закон да го стори тоа. Ние може да го користат вашите лични информации за да ви испрати промотивни информации за трети страни кои сметаме дека може да најдете интересни, ако ни каже што сакате тоа да се случи.

Вие може да побара детали на лични информации кои ги имаме за вас според Законот за заштита на личните податоци 1998. А мала надокнада ќе се плаќа. Ако сакаш да добиеш копија од информациите кои се чуваат за вас може да пишете на c.p. 99065 Longueuil, КК, Канада J4N 0A5.

Ако мислите дека сите информации што се држи за вас е неточни или нецелосни, Ве молиме пишете ни e-mail што е можно поскоро, на горната адреса. Ние веднаш ќе се поправи било информации се најде дека не се точни.