Услови & Услови

Услови & Услови 2016-03-30T14:15:13+00:00

Добредојдовте на нашата веб-страница. Ако продолжите да ја разгледате и да го користите овој веб-страница, Вие се согласувате да се усогласат со и да бидат обврзани со следните термини и услови за користење, which together with our privacy policy govern Elestrad Media Inc.ОК односи со вас во врска со овој сајт. Ако не се согласувате со било кој дел од овие услови и условите, Ве молиме да не го користите нашата веб-страница.

The term ‘Ignited Wealth’ or ‘Elestrad Media Inc."Или" нас "или" ние "се однесува на сопственикот на веб страната, чиј седиште е c.p. 99065 Longueuil, КК, Канада, J4N 0A5. Терминот "ти" се однесува на корисникот или гледачот на нашата веб страница.

Користењето на овој веб-сајт е предмет на следниве услови за користење:

  • Содржината на страниците на овој веб-сајт е за твојот општи информации и употреба само. Таа е предмет на промена без најава.
  • Ниту ние, ниту било која трета партии дава никаква гаранција или гаранција за точноста, навременоста, перформанси, комплетноста или погодноста на информации и материјали кои се наоѓаат или понудени на овој веб-сајт за некоја посебна намена. Вие разбирате дека таквите информации и материјали можат да содржат неточности или грешки и ние изречно го исклучуваат одговорноста за било каква неточности или грешки во потполност степенот дозволен со закон.
  • Вашата употреба на било какви информации или материјали за овој веб-сајт е комплетно на ваш сопствен ризик, за кои ние нема да бидат одговорни. Тоа ќе биде вашата сопствена одговорност да се осигура дека сите производи, услуги или информации достапни преку оваа веб задоволат вашите специфични барања.
  • Овој веб-сајт содржи материјал кој е во сопственост или со дозвола за нас. Овој материјал вклучува, но не е ограничено на, дизајн, распоред, погледнете, изглед и графика. Репродукцијата е забрането, освен во согласност со авторски права, кои се составен дел на овие термини и услови.
  • Сите трговски марки репродуцира во оваа веб-страница, кои не се во сопственост на, или лиценцирани на операторот, се признаваат на веб страната.
  • Неовластеното користење на овој веб-сајт може да доведе до барање за отштета и / или да биде кривично дело.
  • Од време на време, овој веб-сајт, исто така може да вклучува линкови до други веб-сајтови. Овие врски се предвидени за својата погодност да се обезбедат дополнителни информации. Тие не значи дека ние го одобри веб-сајт(s). Ние немаме никаква одговорност за содржината на поврзани веб-сајт(s).
  • Вашата употреба на овој веб-сајт и сите спорови кои произлегуваат од таквата употреба на веб страната е предмет на законите на Канада.