Зголемете ја вашата самодоверба и да се забележи и во 2 минути

Пред да одат во следната проценка стресни ситуација, за две минути, обидете се прави тоа, во лифт, во бања штанд, во вашата работна маса зад затворени врати. That’s what you want to do. – Amy Cuddy

Креирање на незаборавни прв впечаток и стои надвор од толпата се важни елементи во секој бизнис.

Во ова видео, Ејми Кади, американски социјалниот психолог познат по своите истражувања на стереотипи и дискриминација, емоции, моќ, невербално однесување, и ефектите од социјалната стимули на нивото на хормоните, talks about new research that shows how you can “Power Pose” to boost your self-confidence and increase the likelihood you’ll get noticed.

Гледајте го сега! (тоа е навистина добро)

така, некогаш сте се обиделе тоа?

Дозволете ми да знам во коментари подолу!

имам, и иако никогаш не може да знае како средба би биле лишени од тоа, Можам да ви кажам што се зголемува мојата самодоверба и се врати многу позитивни резултати за мене!

Јас моќност Претставуваат!

ОБЈАВУВАЊЕ: Некои производи и услуги промовирана на овој веб-сајт се приклучат линкови. Ова значи дека ако се одлучите да купите една од овие производи, Јас ќе заработи мала провизија. Со користење на овие линкови, нема дополнителни трошоци за вас. Ќе го добиете истиот одличен ресурс во исто голема цена. Јас само што ја промовира ресурси, производи и услуги Јас навистина верувам дека ќе ви обезбеди со неверојатна вредност. Со заработка комисија, тоа ми помага да се произведе повеќе квалитетни содржини. Плус тоа дури и ви помага хранат моите деца! 🙂
2017-05-02T15:01:56+00:00

За авторот:

Јас сум веб оптимизација & консултант за реализација - Јас им помогне на моите клиенти (некои во Fortune 500) генерираат повеќе приходи за нивниот бизнис. претежно, Да се ​​добие повеќе од нивните посетители за претворање на нивниот веб-сајт. Сум започна и се продаваат 2 стартап - Јас сум бил работат на интернет, за 15 години и почна од нула - а потоа се продаваат - два веб-сајтови брзо растечки: водечки информации игри портал и онлајн рекламна мрежа. Прочитај 10 работи за мене - вклучувајќи се тренерот на јазикот на телото на светскиот шампион на покер и пеење во KISS покритие бенд (слики вклучени) - овде.

2 коментари

  1. Kyle јануари 23, 2016 на 8:50 часот - Одговори

    I just watched this video Thursday. It is so amazing how a confident posture, a fake smile, or any number of positive body gestures can chemical change our body’s and alter how we approach a situation. Great stuff!

  2. jasen јуни 17, 2017 на 4:19 часот - Одговори

    the top is fakeno crows feet and the bottom is genuine no bottom teeth.

Остави коментар