Почетна страна 20172017-04-30T11:58:54+00:00

од 2012, Сум помогна да се генерираат текот $100 Милиони во екстра продажби за Fortune 500 и такт претприемачи. Сега е твој ред…

  • Јас сум бил работат на интернет, за 15 години и јас се специјализираат во Инка Хакерство, конверзија оптимизација и А / Б тестирање.
  • Јас работам со портфолио на мали и средни претпријатија и Fortune 500 компании на периодични основа, и јас сум помогна расте компании како Амазон, Citrix, Херц, Vimeo и Гламур списание само за да именува неколку.
  • Јас сум сертифициран како оптимизација & тестирање, Стекнување на клиентите и вредност на клиентите специјалист од дигитални продажби Про.

Најнови членови