Polityka prywatności

Polityka prywatności 2016-03-30T14:15:32+00:00

Niniejsza polityka prywatności określa sposób Elestrad Media Inc.. (“Zapalić Wealth”) wykorzystuje i chroni informacje, że dajesz Elestrad Media Inc.. (“Zapalić Wealth”) podczas korzystania z tej strony internetowej.

Elestrad Multimedia Inc. (“Zapalić Wealth”) zobowiązuje się do zapewnienia, że ​​prywatność jest chroniona. Powinniśmy poprosić o podanie pewnych informacji, za pomocą którego można być zidentyfikowane podczas korzystania z tej strony, wtedy można mieć pewność, że będzie on używany tylko zgodnie z niniejszym oświadczeniem o ochronie prywatności.

Elestrad Multimedia Inc. (“Zapalić Wealth”) może zmienić tę politykę od czasu do czasu poprzez aktualizację tej strony. Należy sprawdzić tę stronę od czasu do czasu, aby upewnić się, że jesteś zadowolony z wszelkich zmianach. Ta zasada obowiązuje od 17 marca 2015.

Co zbieramy

Możemy zebrać następujące informacje:
– imię i nazwisko oraz tytuł pracy
– informacje kontaktowe w tym adres e-mail
– informacje demograficzne, takie jak kod pocztowy, preferencje i zainteresowania
– Inne informacje istotne dla badania opinii klientów i / lub ofert

Co robimy z informacjami, które zbierają

Wymagamy tych informacji, aby zrozumieć Twoje potrzeby i zapewnić Państwu lepszą obsługę, aw szczególności z następujących powodów:
– ewidencjonowanie wewnętrzny.
– Możemy wykorzystać te informacje do ulepszania naszych produktów i usług.
– Okresowo możemy wysłać promocyjne e-maile o nowych produktach, oferty specjalne lub inne informacje, które naszym zdaniem może się okazać interesujące przy użyciu adresu e-mail, który podałeś.
– Od czasu do czasu, Możemy również korzystać z informacji, aby skontaktować się z Tobą w celu przeprowadzenia badań rynku. Możemy skontaktować się przez e-mail, telefon, faksu lub poczty. -Możemy wykorzystać te informacje, aby dostosować stronę internetową zgodnie z własnymi interesami.

Bezpieczeństwo
Jesteśmy zobowiązani do zapewnienia, że ​​dane są bezpieczne. W celu zapobieżenia dostępowi lub ujawnieniu autoryzowanym, musimy wprowadzić odpowiednie fizyczne, Procedury elektroniczne i organizacyjne w celu ochrony i zabezpieczenia informacji, które zbieramy w Internecie.

Jak używamy plików cookie
Cookie to mały plik, który prosi o pozwolenie, aby być umieszczone na dysku twardym komputera. Po zgadzają, plik jest dodawany i pomaga analizować ruch sieciowy lub pozwala wiedzieć, kiedy użytkownik odwiedza daną witrynę. Cookies pozwalają aplikacjom internetowym reagować na ciebie jako jednostki. Aplikacja internetowa może dostosować swoje działanie do własnych potrzeb, sympatie i antypatie poprzez zbieranie i zapamiętywanie informacji o preferencjach.

Używamy cookies w celu identyfikacji, które strony są używane. To pomaga nam analizować dane o ruchu na stronie internetowej i poprawić naszą stronę internetową w celu dostosowania go do potrzeb klienta. Używamy tylko tych informacji do celów statystycznych, a następnie dane są usuwane z systemu.

Ogólnie, Ciasteczka pomagają nam zapewnić Państwu lepszą stronę, poprzez umożliwienie nam monitorowania, które strony można znaleźć przydatne, a które nie. Cookie w żaden sposób nie daje nam dostępu do komputera ani żadnych informacji o Tobie, inne niż dane, które wybrać, aby podzielić się z nami.

Można wybrać, aby zaakceptować lub odrzucić pliki cookie. Większość przeglądarek internetowych automatycznie akceptuje pliki cookie, ale zazwyczaj można zmodyfikować ustawienia przeglądarki, aby odrzucać pliki cookie, jeśli wolisz. Może to uniemożliwić pełne korzystanie ze strony internetowej.

Linki do innych stron
Nasza strona internetowa może zawierać linki do innych stron interesów. jednak, raz korzystałeś z tych linków do opuszczenia naszej witryny, Należy pamiętać, że nie mamy żadnej kontroli nad tym drugim stronie. W związku z tym, nie możemy być odpowiedzialni za ochronę i prywatność żadnych informacji, które zapewniają podczas zwiedzania takich miejsc i takich miejsc nie są objęte niniejszym oświadczeniu. Należy zachować ostrożność i patrzeć na rachunku prywatności mających zastosowanie do danej witryny.

Kontrolowanie danych osobowych
Możesz wybrać, aby ograniczyć gromadzenie lub wykorzystywanie danych osobowych w następujący sposób:
gdy użytkownik jest proszony o wypełnienie formularza na stronie internetowej, look for the box that you can click to indicate that you do not want the information to be used by anybody for direct marketing purposes if you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, może zmienić zdanie w każdej chwili pisemnie lub wysyłając nam tutaj.

Nie będziemy sprzedawać, rozprowadzać ani nie dzierżawi danych osobowych osobom trzecim, chyba że mamy swoją zgodę lub są wymagane przez prawo to zrobić. Możemy wykorzystywać dane osobowe do wysyłania informacji promocyjnych o osobach trzecich, które naszym zdaniem może się okazać interesujące, jeśli mówią nam, że chcesz to się stało.

Można wystąpić szczegóły dotyczące danych osobowych, które posiadamy o Tobie zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych 1998. Niewielka opłata będzie płatna. Jeśli chcesz kopię informacji znajdujących się na ciebie napisz do c.p. 99065 Longueuil, qc, Kanada J4N 0A5.

Jeśli uważasz, że informacje, które trzymają was jest nieprawidłowe lub niepełne, napisz do nas lub napisz jak najszybciej, na powyższy adres. Będziemy natychmiast skorygować wszelkie informacje znajdujące się nieprawidłowe.